30.8.2007

НУЖНА НАША ПОДДЕРЖКА! - TUKEAMME TARVITAAN!Уважаемые коллеги по блогу и его читатели!
Hyvät blogi-kollegat ja blogin lukijat!

За последнее время популярность газеты «Спектр НЕДЕЛИ» возросла.
Газета выходит еженедельно и в срок, а также несет в себе необходимую свежую информацию о происходящем в Финляндии.

Spektr NEDELI:n suosio on viime aikoina kasvanut. Lehti ilmestyy joka viikko pysyen aikataulussa. Se kertoo Suomen tapahtumista tuoreeltaan.

Но количество подписчиков на данное единственное русскоязычное издание остается на прежнем уровне. Это означает, что если данная газета не найдет достаточное количество новых подписчиков, деятельность будет приостановлена на неопределенный срок.

Kuitenkin lehden tilaajien määrä on juuttunut lähes paikoilleen. Ellei lehti löydä riittävästi uusia tilaajia, sen julkaiseminen joudutaan pysäyttämään epämääräiseksi ajaksi.

В связи с создавшейся в настоящее время трудной экономической ситуацией с еженедельником «Спектр НЕДЕЛИ» просим Вас помочь в вопросе увеличения подписной базы газеты.

Viikkolehti Spektr NEDELI:n nykyisessä vaikeassa taloudellisessa tilanteessa pyydämme Teidän apuanne lehden tilaajakannan laajentamisessa.

Если возможно, обратитесь к членам Вашей организации или друзьям и знакомым, живущим в Финляндии, с просьбой подписаться здесь на газетy «Спектр НЕДЕЛИ».

Pyydämme Teitä mahdollisuuksienne mukaan kääntymään Suomessa asuvien järjestöjenne jäsenten tai ystävienne ja tuttavienne puoleen ja ehdottamaan heille Spektr NEDELI:n tilaamista tästä.

Цены на подписку:

Tilaushinnat:

Годовая: 60 евро/Vuosi: 60 euroa
Постоянная: 56 евро/год/Jatkuva tilaus: 56 euroa vuosi
6 мес.: 36 евро/6 kk: 36 euroa
3 мес.: 22 евро/3 kk: 22 euroa


С уважением,
Рейо Никкиля
волонтер газеты «Спектр НЕДЕЛИ»

Kunnioittavasti
Reijo Nikkilä
vapaaehtoinen Spektr NEDELI:n avustaja

3 kommenttia:

Hanna Koppelomäki kirjoitti...

Pistinpä tilauksen menemään (sen lisäksi että töihin on tullut - mutta eipä taida kohta olla siitäkään iloa...) ja kollega aikoi tilata myös.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Sain tiedon Aleksanteri-listan kautta ja välitin viestin venäjän virtuaalikoulun Setkan opettajille. Listalla on vastaanottajia yli 280. Lisätietoa venäjän virtuaalikoulusta: http://setka.tkukoulu.fi

Tiedän, että monet venäjän opettajat käyttävät lehteä opetuksessaan, mutta lähinnä poimivat ilmaisnumeroita. Toivottavasti kouluilla olisi rahaa tilata lehteä ja saataisiin se säilymään!

T. Anne Lindholm

Setkan projektipäällikkö ja venäjän ope

Liisa kirjoitti...

Ilmoitin tmän mielenkiintoisen bloginne Blog Day 2007 - juttuun.