16.4.2008

Volodjan ja Alinan häät 15.kesäkuuta Pietarissa

Ei enää huhu. Kuunneltuani pari tuntia venäläisiä radioasemia ja luettuani eri venäläisiä lähteitä otan pienen riskin ja uskallan vahvistaa, että Volodja ja Alina viettävät häitään Pietarissa todennäköisesti 15. kesäkuuta.
Eho Moskvyssa parhaillaan puhelinäänestys siitä, pitääkö kansalaisten olla perillä johtajien yksityiselämästä.
Juontajat puhuivat Suomen pääministerin suhteesta strippariin - hieman sekaisin menivät ministeriydet "Mutta hehän ovat suomalaisia ja me venäläisiä" - miesjuontaja sanoi.

4 kommenttia:

Salla Nazarenko kirjoitti...

Olisipa kiintoisaa seurata tarkemmin, miten Alinasta kerrotaan venalaislehdissa. Ja verrata sita vaikka Iken ja Matin seikkailuihin suomalaismediassa. Vahintaan pari vaitoskirjaa aiheesta varmaan saisi...

Kalle Kniivilä kirjoitti...

Mihin lähteisiin tämä johtopäätös perustuu? Kabajeva itse on käsittääkseni huhun kiistänyt. Eniten Putinin tulevista häistä on kirjoittanut varsin sensaatiohakuinen Moskovski Korrespondent.

Reijo Nikkilä kirjoitti...

Kalle, vielä ei ole virallisia lähteitä. Muutaman vuoden kokemukseni Venäjästä ja intuitio sanelevat johtopäätökseni. Ja sanoinhan ottavani pienen riskin.
Eho Moskvy ei ota vielä omaa kantaa. Nyt vielä kierrellään ja kaarrellaan.
Puhutaan myös varmuuden vuoksi mahdollisesta jämähtäneestä aprillipilasta, jonka olisi pannut alulle Putinin vaimo lisätäkseen Putinin suosiota. Tähän eivät kuitenkaan juontajatkaan usko. Puhelin- ja sms-äänestyksessä oli 72 % sitä mieltä, että johtajien yksityiselämästä pitää saada tietoa.

Reijo Nikkilä kirjoitti...

Yleensä asioista tietävät ystäväni Pietarissa kertovat, että kesäkuun häitä valmistellaan jo hyvin diskreetisti. Tiedotusvälineissä on heidän mielestään seurattu Ranskan presidentin naisjuttuja tiiviimmin kuin muualla maailmassa aivan viime aikoina, minkä ystäväni kokevat eräänlaiseksi venäläisyleisön totuttamiseksi tulevaan. Putinin vaimosta on media (ehkä vaimo itsekin) onnistunut luomaan kuvan "hömpsönä" ja hänen erilaiset käyttäytymismokansa on ollut ainakin joissakin piireissä huvittavaa kerrottavaa.
Noin vuosi sitten studiohaastattelussa 12.toukokuuta 25 vuotta täyttävä Alina sanoi olevansa kaikkea muuta kuin valmis nainen. http://www.youtube.com/watch?v=76QV8BhkPms