27.4.2008

Monikulttuurista teatteriyhteistyötä

Suomalais-venäläisestä teatterialan yhteistyöstä kiinnostuneiden kannattaa suunnata tulevana tiistaina Malminkadun nuorisoasiainkeskuksen tiloihin (Helsingissä). Ja pääsipä paikalle tai ei, kannattaa myös tutustua allaolevaa tilaisuutta järjestävän porukan (pääosin Suomessa asuvia venäjänkielisiä nuoria) Urbanlife-nettilehteen, jossa mm. ohjaaja Mika Myllyahon videohaastattelu.

Logrus ry – kansainvälinen nuorisoaloitteiden tukiyhdistys http://www.urbanlife.fi/

PANEELIKESKUSTELU
Monikulttuuriset näytelmät –aiheesta


Logrus ry järjestää keskustelutilaisuuden monikulttuurisista näytelmistä tiistaina 29.4 klo 18 osoitteella Malminkatu 28 (metro Kamppi, vanha ulospääsy, synagogan takana).


Paneelikeskusteluun osallistuvat:


- Anna Veijalainen tanssija, näyttelijä, käsikirjoittaja ja KokoTeatterin taiteellinen johtaja (roolit mm KokoTeatterin Kana –näytelmässä)
- Sesa Lehto näyttelijä, ohjaaja, opettaja(roolit mm KokoTeatterin Kana –näytelmässä, Laitakaupungin valot –elokuvassa)
- Jari Pehkonen näyttelijä, joka on esiintynyt 25:ssä elokuvissa
(teatteriroolit mm Helsingin kaupunginteatterin Ivanov ja Nenä –näytelmissä, Ryhmäteatterin Idiotti –näytelmässä)
- Vesa Vierikko näyttelijä ja Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professori(roolit mm Ryhmäteatterin Saatana saapuu Moskovaan –näytelmässä,
Kaksipäisen kotkan varjossa –elokuvassa).
- Mika Myllyaho ohjaaja, ohjaajatyön lehtori, Ryhmäteatterin taiteellisena johtajana (mm Väinö Linnan Tuntematon sotilas –näytelmän ohjaus ja uusi dramaturgia. Mika Myllyahon Paniikki –näytelmä on käännetty venäjäksi ja sen ensi-ilta on Pietarin Valkoisessa teatterissa huhtikuun lopussa).

Tarkoitus on myös keskustella Logrus ry:n tulevasta teatteristudiosta ja teatteriprojektista.
Tilaisuuden kieli on suomi.

Tervetuloa!
Lisätietoa:
olga@teme.fi
Olga Svanberg 050 372 9953

1 kommentti:

Hanna Koppelomäki kirjoitti...

Anteeksi tuon puffipostauksen ulkoasu - meinasi mennä totaalisesti hermo, kun bloggerin muokkaustyökalu ei sitten millään suostunut esittämään lainauksia haluamassani muodossa (vaan suorastaan aivan täysin toisin). Mutta kaipa tuosta jutusta perusinfo käy ilmi, vaikka lay-out on ihan päin honkia...