4.4.2008

Venäjän aktivointikurssi Petroskoissa aikuisille

Hei kaikki aktiiviset venäjän harrastajat!

Tulevana kesänä on mahdollisuus petrata venäjän kieltä 9 päivän mittaisella aikuisten venäjän kielen intensiivikurssilla Petroskoissa.



Venäjän aktivointikurssi Petroskoissa 2.-10.8.2008

Hinta 520 € (sis. 30 t opetusta, kaksi ekskursiota, edestakaiset matkat Vainikkala-Pietari-Petroskoi junalla tai Lpr-Petroskoi bussilla ja majoituksen joko isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa ja suomalaisen ryhmänjohtajan palvelut)



Tasoryhmät muodostetaan osallistujamäärän ja taitotasojen mukaan (alkeet ja jatkoryhmä). Opetus painottuu puhekielen aktivointiin, majoitus isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Katso lisätietoja ja esite nettisivuiltamme www.kesyli.net – koulutukset – kielet ja kulttuuri Imatralla

Lähtötasona vähintään 1 - 3 v. työväenopiston, lukion tai vastaavan kielikurssin opintoja vastaavat taidot. Opiskelijan tulee pystyä seuraamaan vähintään hidastempoista opetusta venäjän kielellä.



Ilmoittautumiset 9.5.2008 mennessä tästä linkistä www.kesyli.net – ilmoittautuminen – ilmoittautumislomake tai sähköpostilla imatra@kesyli.net tai allekirjoittaneelle. Vastaan mielelläni kurssiin liittyviin kysymyksiin!



Ystävällisin terveisin,

Minna Monto
Koulutussuunnittelija

Etelä-Karjalan kesäyliopisto Imatra
Koskikatu 1
55120 Imatra
puh. 050 441 4347
fax 05 436 3482
minna.monto@kesyli.net
www.kesyli.net

Ei kommentteja: