13.5.2007

Löysikö Venäjä uudet arvot?

Tämän päivän HS:n sunnuntai-sivuilla on blogissammekin vaikuttavan tutkija Arto Luukkasen kirjoitus otsikolla Venäjä löysi uudet arvot.

Tarkoitukseni oli linkittää juttu tänne, paristakin syystä. Itse seuraan Venäjä-kirjoittelua loppujen lopuksi sangen satunnaisesti ja hajanaisesti, niinpä kannaltani olisi kätevää jos joku aina kiinnostavan ja mahdollisesti keskustelua herättävän artikkelin bongatessaan laittaisi siitä linkin myös tänne blogiin. Lisäksi ajattelin, että kaikki bloggarimme eivät edes sijaitse paperihesarin kantopiirissä.

Linkkiä Luukkasen juttuun ei tässä kuitenkaan nyt ole - sillä juttua ei löytynytkään Hesarin verkkolehden ilmaispuolelta...

Saisitkohan Arto itse kirjoituksesi tänne - vai onko Hesarilla niin tiukat copyrightit ettei onnistu?

2 kommenttia:

Leonid Yakovlev kirjoitti...

Simmpelin, mutta työläin ratkaisu olisi näppäillä juttu omakätisesti Hesarin läpyskästä kopioiden. Mutta enempää en voi auttaa - en ole tilaaja, enkä varmaan koskaan tulekaan olemaan kyseisen painotuotteen tilaaja.

Eli jos jollakin innokkaalla pikakirjoittajalla on paljon vapaa-aikaa...

Hanna Koppelomäki kirjoitti...

Olen ollut Artoon yhteydessä, ja hän lupasi selvittää Hesarista ettei jutun tänne laittamisesta olisi mitään oikeudellista ongelmaa (noista isoista taloista kun ei koskaan voi tietää...)